En bild som visar objekt, klocka, tecken

Automatiskt genererad beskrivning

TJÄNSTER

Inom affärsområde Management erbjuder vi:

 

·         Föreläsningar inom projekteringsledning och byggledning och privatekonomi.

 

·         Vi kan sätta ihop en unik kurs till er inom ett område som ni väljer i samråd med oss.

 

·         Vi kan hålla diverse utbildningar.

·         Webbdesign och hemsidor

 

Verksamhetsutveckling:

 

·         Framtagande av rutiner och arbetssätt.

 

·         Vi hjälper dig som vill starta eget med hur du skall gå till väga, vi hjälper till med att ta fram smarta lösningar och vi vägleder dig framåt. Vi hjälper till att upprätta hemsidor och sätta upp domäner, ekonomisystem, rutiner mm så att företagandet blir en dans.

 

·         Vi följer med i er verksamhet och kartlägger denna och kommer med förslag på effektiviseringar och rationaliseringar. Vi föreslår hur processer kan göras enklare och hur ni kan planera er verksamhet för att få högre lönsamhet.

 

För förfrågan inom dessa tjänster, klicka på tjänsten.

 

Varmt välkomna att höra av er.

forfragan@rnprojekt.se

Vi arbetar genom att följa med er i er verksamhet under en kortare eller en längre tid. Genom att arbeta med olika personer och med olika processer och moment inom ert företag så kartlägger vi det.

 

Vår målsättning är att kartlägga processerna och vad som kan effektiviseras och tas bort, och med vilka rutiner ni kan uppnå ställda mål och öka er lönsamhet.

 

Att byta en stor kostnad mot en liten är en enkel lönsamhets åtgärd, därför förespråkar vi mycket automatisering, men även en hel del annat.

 

Vi tittar även på er organisation och försöker bedöma individer och vilka som eventuellt skulle passa på olika roller, eller vilka som behöver byta roller.

 

2021 © ROBERT NYBERG PROJEKT AB